POP-lehti Nro #44

POP-lehti Nro #43

POP-lehti Nro #42

POP-lehti Nro #41

Pääartikkelina Kris Kristofferson. Kotimaisista huipputekijöistä tässä numerossa huomioituna mm. Neljä ruusua sekä The Pansies.

POP-lehti Nro #40

Alice Cooper etu- ja takakannessa sekä upeassa artikkelissa hienon kuvituksen kera. Tässä numerossa kotimainen ramopunk oli ansaitsemassaan laajuudessaan esiteltynä, sillä artikkelipuolelta löytyy juttua niin Kimmo Liskomäen Pitkistä Kalsareista kuin 70-luvun Vihanneksista.

POP-lehti Nro #39

Hiljaiset Levyt -historiikki on ollut POP-lehden ikuisuusprojekti. Hannu Jokinen sen onneksi vihdoin toteutti ja numeroissa 38-39 julkaistiinkin aiheesta mainio artikkelisarja. Tähän liittyen tämän numeron kannessa Alivaltiosihteeri.

POP-lehti Nro #38

Muutoksen tuulet puhaltavat. Värikannet vaihtuivat mustavalkoisiin ja säästyneet eurot taas sijoitettiin parempaan paperilaatuun paremman kuvatoistuvuuden nimissä. Etu- ja takakannessa sekä jättiartikkelissa Paajanen.

POP-lehti Nro #37

Kannessa ja loistavassa artikkelissa esiteltynä Veltto Virtanen. Muista lehden teemoista mainittakoon Betty Davis ja Roy Orbison.

POP-lehti Nro #36

Tällä kertaa kansikuvapoikana Kirka. Tässä numerossa julkaistun Ukin-Musiikki -artikkelin nettiversiosta on muuten tullut POP-lehden nettisivujen ylivoimaisesti ladatuin sivu.

POP-lehti Nro #35

Vinnie Bell -artikkeli on mainio, mutta niin on myöskin siihen liittyvä kansikuva. Yksi parhaista lehden historiassa. Lehden artikkeleista mainittakoon Yngwie J. Malmsteen, The Zombies ja A.P. Sarjanto.

« 10 edellistä